Våre tjenester

Bergen Tilkomst Teknikk As

Takfornying

Taket ditt blir hver dag utsatt for slitasje. Som følger av mye sur nedbør, vil de som bor på Vestlandet ofte være mer utsatt for alger og mose som setter seg godt på takstein. Dette fører til at taket blir slitt med årene. Velger man en takfornying kan dette forlenge levetiden på taket med mange gode år. Prisen på en takfornying er normalt sett mye lavere enn et komplett bytte av tak, og vil derfor ofte lønne seg.
 
Vi renser tak og takrenner for alt av alger og mose, sjekker og eventuelt bytter ut ødelagt takstein, deretter impregnerer vi så taket med en spesiell impregnering for å hindre at fukt setter seg i selve steinene. Dersom man ønsker å male taket, blir overflaten malt med to strøk spesialmaling for tak. Dette vil gi taket ditt et nytt utseende, og boligen din stiger deretter i verdi.

Tilkomsteknikk

Tilkomstteknikk (også kjent som industriklatring) er metodene som skal til for å kunne utføre arbeid på vanskelig tilgjengelige konstruksjoner, installasjoner og terreng uten tilrettelagt adkomst. Man bruker gjerne spesielle metoder (som eksempelvis fjellklatring) og utstyr som takler krevende forhold. Tau og klatreteknikk er de viktigste hjelpemidlene for adkomst og sikring av personell.
 
Tilkomstteknikk er en effektiv arbeidsmetode der sikkerheten er godt ivaretatt. I tillegg er dette en kostnadsbesparende metode for arbeid på steder med vanskelig adkomst, der det vanligvis brukes stillas, lift og lignende. Annet pågående arbeid i området vil heller ikke bli så forstyrret. Man kan redusere kostnadene med opptil 80% sammenlignet med andre metoder, som for eksempel å bygge stillas.

Fasadevask

Vi gjør din bygning skinnende ren! Som følger av mye sur nedbør, vil de som bor på Vestlandet ofte være mer utsatt for grønske, eksos, alger, o.l. som setter seg godt på fasaden til bygninger. Dette fører til at bygget ser eldre og mer slitt ut enn det bygget egentlig er.
 
Vi har lang og bred erfaring med fasadevask og impregnering av bygninger. Vi tilbyr en profesjonell fasadevask til en god pris, og sørger samtidig for at alt annet er som det skal være på utsiden av din bygning. Vi har mange glade og fornøyde kunder som referanser.

Vedlikeholdsarbeid

Vedlikehold er viktig for at en bygning ikke skal forfalle. Vi utfører derfor vedlikeholdsarbeid på vanskelig tilgjengelige konstruksjoner, installasjoner og terreng uten tilrettelagt adkomst. Vi bruker utstyr som takler krevende forhold.
 
Vi har lang erfaring med å levere prosjekterte løsninger til våre kunder som spenner fra enkle reparasjoner til kompleks vedlikeholdsarbeid. Vi stiller alltid med personell som har relevant erfaring og utdanning, slik at jobben utføres i henhold til kundens krav og ønsker.

Vinduspuss

Vi utfører vindusvask og puss i alle omgivelser – fra bakkenivå til steder med krevende tilkomst. Ved bruk av tilkomstteknikk når vi alle vinduer, selv der man ikke trodde det var mulig.
 
Dersom man ønsker at vinduene skal holde seg rene og blanke i mange år, anbefaler vi polering og impregnering av glasset. Dette gjør at selv ikke regndråpene fester seg på vinduene. Vi utfører alt dette til meget konkurransedyktige priser. Ta kontakt for en uforpliktende befaring.
Bergen Tilkomst Teknikk As - Bergen Hordaland

Håndverkere i tau

Vi kan gjøre det meste av mekanisk, utbedringer, og monteringer som trengs på ditt tak og fasade. Vi har dyktige tømrere, murere, elektrikere, mekanikere og blikkenslagere som jobber i tau.
 
Vi utfører vår jobb effektivt, punktlig og presist med rette og erfarne håndverkere. Ved å sette sammen egne team med riktig fagkompetanse for hvert oppdrag, bidrar vi til å holde effektiviteten oppe og kostnadene nede for våre kunder.
Tjenester - Bergen Tilkomst Teknikk As - Snøbrøyting

Brøyting og strøing

Bergen Tilkomst Teknikk AS er pålitelig og driftssikre i vintersesongen. Vi har fornøyde kunder i Bergen og fortsatt god kapasitet. Ring oss eller ta kontakt via kontaktskjema for en uforpliktende befaring slik at vi kan finne den beste løsningen for din bedrift eller ditt borettslag.

Betong Cire

Betong Cire (også kalt micro sement) er en ny trend som kan benyttes på flere områder, noe som gir både nye og gamle gulv og benkeplater ett røft, tøft og moderne utseende. Man velger selv hvor grovt det skal se ut, og hvor blank lakken skal være. Ta gjerne kontakt for mer informasjon angående Betong Cire.

Inspeksjon med drone

Ved bruk av drone til inspeksjoner vil man åpne opp for mer effektive og kostnadsbesparende løsninger. Vi benytter vår Phantom Professional 3 med 4K kamera til å få full oversikt over steder med liten plass. Dere vil få med video av hele inspeksjonen.

Maling

Trenger du å male ditt hus, leilighet eller bygningskompleks? Vi har lang og bred erfaring i maleryrket. Vi bruker kun miljøgodkjente produkter med lang og god holdbarhet. Vi påtar oss maleroppdrag både inne og ute. 

Trenger du hjelp i høyden?

Kontakt oss idag for en god prat og et uforpliktende tilbud