Om oss

Bergen Tilkomst Teknikk As
Bergen Tilkomst Teknikk As

Om oss

Vi driver primært med maling, fasadevask, vindusskift, inspeksjoner, montering, snekring, rigging, isfjerning, og alt annet som måtte dukke opp hvor det er vanskelig tilkomst. Vi tar oppdrag fra hele Norge! Med lang erfaring kan vi vise til gode referanser og tidligere arbeid. Vi har fokus på kvalitet og service, og utfører alle typer tilkomstteknikk, store og små oppdrag – for private, bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi garanterer høy faglig dyktighet og profesjonelt utført arbeid.

Bergen Tilkomst Teknikk

Arbeid i høyden

Vi kan gjøre det meste av mekanisk, utbedringer, og monteringer som trengs på ditt tak og fasade. Vi har dyktige tømrere, murere, elektrikere, mekanikere og blikkenslagere som jobber i tau.
 
Vi utfører vår jobb effektivt, punktlig og presist med rette og erfarne håndverkere. Ved å sette sammen egne team med riktig fagkompetanse for hvert oppdrag, bidrar vi til å holde effektiviteten oppe og kostnadene nede for våre kunder.
Bergen tilkomstteknikk

Vårt team

Arild Dommersnes

Daglig Leder: Arild stiftet Bergen Tilkomst Teknikk i 2014 etter å ha jobbet med tilkomstteknikk siden 2005.

Victor Juan Cid
Medarbeider: Victor har over 25 års erfaring som maler og overflatebehandler. Han har vært med Bergen Tilkomst Teknikk siden begynnelsen.
Cecar Antonio Sanchez
Medarbeider: Cecar har vært med Bergen Tilkomst Teknikk siden oppstart. Han har mer enn 15 års erfaring fra overflatebehandling og maling i Norsk industri.
Christopher Konrad Nygård
Medarbeider: Christopher er rørlegger og jobber til daglig i Nordsjøen med tilkomstteknikk. Han jobber i Bergen Tilkomst Teknikk i sine fri-perioder.
Jonas Luka Luburic
Medarbeider: Jonas har vært med Bergen Tilkomst Teknikk AS siden begynnelsen. Han er lagleder og en god støttespiller på større prosjekt rundt om i Norge.
Tommy Larsen
Medarbeider: Tommy er en god støttespiller både på land og offshore. Han er maskinist med tt papirer og har lang erfaring i arbeidslivet.

Trenger du hjelp i høyden?

Kontakt oss for en god prat og et uforpliktende tilbud